RAZSTAVIŠČE LUDVIK – marec

V marcu je naše razstavišče vedno veselo, kajti vsako leto se prvega pomladnega dogodka poleg razstave, razveselimo tudi zaradi zaključka bralne značke za odrasle ter druženja z upokojenimi sodelavci naše šole. Učenci 6. do 9. razreda so, pod mentorstvom učiteljice Violete Škrabl, pripravili razstavo grafik, ki jo je učiteljica tudi otvorila in predstavila. S programom so nas, tako kot zmeraj, razvajali učenci naše šole, ki so res vsestranski. Program sta povezovala Zoja Korez Hartman in Jurij Brbre, učenca 7. b razreda. Uživali smo lahko ob petju naših najmlajših Ludvikov, v svet glasbe sta nas s svojim igranjem na klavir razvajala učenca 6. c razreda, Amadej Pilih Grah in Nikolaj Strašek, za dozo adrenalina sta poskrbeli gimnastičarki iz 3. c razreda, Brina Majer in Pia Regoršek; ob zvokih Golice so zaplesali učenci šolske country skupine.

Ob vsem programu in po dolgem času polnem razstavišču, pa ne smemo mimo dejstva, da smo zaključili še eno sezono bralne značke za odrasle in veseli nas, da se naše bralne značke udeležuje vse več staršev, učiteljev, starih staršev. Čestitke vsem.

Tako kot smo že vajeni, smo se po programu, vsi skupaj podružili v jedilnici. Veseli nas, da so se nam tokrat pridružili upokojeni delavci Ludvika in skupaj z nami obujali spomine.

 

 

Organizatorka razstav v razstavišču Ludvik: Katja Stajnko

Scroll to Top
Skip to content