Začetek samotestiranja


Otrok zmore toliko, kot misli, da zmore,
dvakrat toliko, kot misli njegov učitelj,
in desetkrat toliko, kot misli njegova mama.
(rek)

Spoštovani starši,
učenci so danes ali bodo jutri dobili izjave/soglasja, ki naj jih prinesejo izpolnjene in podpisane v šolo najkasneje do srede, 17. 11. 2021. Učenci, ki so odsotni ali v karanteni pa prvi dan, ko pridejo v šolo. Izjavo lahko najdete v prilogi. Prosimo, da starši učencev, ki so cepljeni ali so COVID že preboleli, razredniku po elektronski pošti sporočijo informacijo o svojem otroku. Če je otrok COVID že prebolel, prosimo za podatek, kako dolgo še velja potrdilo.
Upamo, da bomo v sredo uspešno začeli s samotestiranjem. Učenci, ki doma samotestiranja še niso preizkusili, to izkušnjo pridobijo najprej doma skupaj s starši. Prav gotovo pa ste čez vikend že poskusili in boste danes in jutri le še malo utrdili.
Zavedamo se, da bodo na začetku še pomisleki. Z vztrajnostjo, s potrpežljivostjo in medsebojnim spoštovanjem bomo zagotovo uspeli. Tudi ravnateljica in učitelji smo trenutno v veliki stiski, saj ne vemo čisto natančno, kaj nas čaka. Zavedamo se tudi svojih obveznosti, ki jih v danem trenutku moramo izpolnjevati. Učitelji smo dolžni opominjati tudi glede nošenja mask. Prosimo, da imajo učenci s seboj ustrezne maske. Trdno verjamemo, da se bomo vsi potrudili po najboljših močeh in da bo tudi to enkrat za nami. Prijazno komunicirajmo drug z drugim, da bomo tako odrasli dali otrokom ustrezen zgled.

Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.

Ravnateljica: Lidija Todorović

 

Soglasje – samotestiranje učencev OŠLP
 
Protokol samotestiranja učencev OŠ Ludvika Pliberška Maribor

Protokol samotestiranja

Okrožnica – odlok 12. 11. 2021
Scroll to Top
Skip to content