Šolanje na daljavo

Spoštovani starši in učenci Ludviki,

v skladu z okrožnico MIZŠ se bo od 9. 11. 2020 vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo. Na tako obliko dela smo se z učenci od 6. do 9. razreda dobro pripravili. Nekaj malega nam je v tem času uspelo tudi z učenci 4. in 5. razreda, seveda pa učenci veliko že vedo od lani. Učenci 2. in 3. razreda postopke poznajo že od lani, vendar bomo vključili tudi kaj novega. Učenci 1. razreda bodo izobraževanje na daljavo skupaj z učiteljicami in starši komaj začeli spoznavati. Uskladili smo komunikacijske kanale po vzgojno-izobraževalnih obdobjih in razredih.

Potem bodo navodila naložena v elektronskih medijih ali jih boste dobivali po elektronski pošti. Razredniki bodo z učenci v naslednjem tednu v živo kontaktirali v sklopu razredne ure zjutraj ali v popoldanskem času.

Do nedelje zvečer bomo aktivirali spodnje povezave z informacijami in navodili o delu na daljavo. Na povezavah boste našli kratke predstavitve, kako bo potekalo vzgojno-izobraževalno delo po razredih.

Zavedamo se, da bo takšen način poučevanja ponovno zelo obremenil starše, predvsem učencev v nižjih razredih. Učenci višjih razredov pa bodo potrebovali veliko spodbude. Učitelji so se pripravili, se potrudili in skušali oblikovati navodila za delo tako, da bodo učenci čim bolj samostojni. Predvsem v nižjih razredih pa brez sodelovanja s starši ne bo šlo, zato se vam zahvaljujemo za pomoč in sodelovanje. Pripravljeno imamo ekipo učiteljev, ki bodo individualno pomagali, kjer bo to potrebno. Dodatna strokovna pomoč bo potekala po urniku.

Če potrebujete dodatne informacije, če ste v stiski, ker se je vaši družini kaj spremenilo, če vam ne gre, pišite razrednikom ali ravnateljici po elektronski pošti. Lepa beseda lepo mesto najde. Zagotovo bomo našli rešitev.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Ravnateljica:

Lidija Todorović

 

Scroll to Top
Skip to content