Šola v naravi – 7. razred

Četrtek, 14. 3. 2019, in petek, 15. 3. 2019

Četrtek je potekal po načrtovanem programu, pri čemer nas je ponovno pričakalo čudovito vreme. Po dopoldanskem smučanju, popoldanskih aktivnostih po skupinah (pohod do slapa Skalca, orientacija, motorični park) je sledila še večerna predstavitev sob, kjer je vsaka soba pripravila svojo predstavitev in točko. Sledilo je kar nekaj časa za večerno druženje, ki smo ga preživeli ob druženju in igranju najrazličnejših družabnih igrah. Sledil je petek, zadnji dan šole v naravi. Že zjutraj smo morali izprazniti sobe, po zajtrku pa je sledil zadnji dan smučanja. Po malici smo prav vsi odšli proti koči pri Cojzerici, kjer smo si lahko spočili in privoščili pijačo ali okrepčilo.  Sledil je odhod do CŠOD Planinka, kjer smo se po kosilu odpeljali proti šoli.

Sreda, 13. 3. 2019

Tretji dan šole v naravi nas je pričalo slabše vreme, ki pa ni oviralo načrtovanih aktivnosti. Program je bil podoben sredinem, pri čemer so se pri popoldanskih aktivnostih zamenjale skupine. Večerni del je bil namenjen raznim družabnim igram, naravoslovno-tehniškim vsebinam, ter izdelavi voščilnic in risanju.

Torek, 12. 3. 2019

Tudi drugi dan šole v naravi poteka po pričakovanjih in brez posebnosti. Po dopoldanskem smučanju (od 8.30 do 12.40) in kosilu so učenci imeli popoldne nekaj prostega časa ter aktivnosti, ki so potekale v različnih skupinah. Ena skupina je imela pohod so slapa Skalca, druga se je ukvarjala z orientacijo, tretja pa je popoldne preživela v adrenalinskem parku. Po večerji so učenci čas namenili raznim družabnim in socializacijskim igram.

Ponedeljek, 11. 3. 2019

Program šole v naravi za 7. razrede poteka v skladu z načrtom. Prvi dan smo opravili namestitev, testiranje smučarjev (približno 2. šolski uri smučanja), v popoldanskem in večernem terminu pa imeli 2 sprehoda ter predavanje iz FIS pravil. V nujnih primerih smo dosegljivi na šolskem mobitelu, katerega številka je bila objavljena na obvestilu o šoli v naravi. Nekaj utrinkov s prvega dne si lahko pogledate v galeriji.

Scroll to Top
Skip to content