Obvestilo za bodoče prvošolce

Spoštovani starši,

vaš otrok bo septembra postal prvošolec. Kljub željam in dogovoru, da se bomo v aprilu na naši šoli še srečali, nam zaradi trenutne situacije to, žal, ni uspelo.

Pred nami so tedni, ko načrtujemo dejavnosti za šolsko leto 2020/2021. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Ljubljana za načrtovanje zahteva od šol natančne podatke za naslednje šolsko leto in sicer podatke o prijavi na prehrano, prijavljenih učencih v podaljšanem bivanju in neobveznem izbirnem predmetu (angleščina za 1. razred).

Podlaga za organizacijo zapisanih oblik vzgojno-izobraževalnega dela z učenci so izključno prijave staršev.

Prosimo, da na spletni strani www.ludvik.si v zavihku za starše pod PRIJAVE ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021 poiščete razdelek šolski novinci in izpolnite ankete. Po izpolnitvi vsake ankete označite KONEC. Ankete prosimo izpolnite do ponedeljka, 4. 5. 2020.

Iz Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor – Ambulanta Nova vas so nam sporočili, da bodo pričeli  z zdravstvenimi pregledi za šolske novince. Kdaj in kje bodo potekali pregledi, vas bodo obvestili iz Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor – Ambulanta Nova vas.

V mesecu juniju boste prejeli informacije o šolskih potrebščinah in obvestilo o prvem šolskem dnevu.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje z željo, da ostanete zdravi.

Lepo pozdravljeni, nasvidenje septembra.

Ravnateljica Lidija Todorović

Scroll to Top
Skip to content