Obvestilo: šolanje na daljavo

Spoštovani starši in učenci Ludviki,

še dva tedna se bo vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo. Po prvem tednu smo z učitelji že analizirali, kako je delo potekalo in kje še najdemo izzive. V tem tednu smo učencem predstavili način dela, jih seznanili s pravili in jih spodbudili, da so se naučili pravilno nalagati naloge. Ponovili smo tudi osnovna pravila komunikacije med učenci samimi ter med učenci in učitelji.

Za naslednji teden boste navodila našli v spletnih okoljih, kot je bilo načrtovano s posameznimi razredi in oddelki.

Spoštovani starši in učenci iskreno vam čestitam za uspešno vključevanje in sodelovanje pri izobraževanju na daljavo. Staršem hvala za spodbujanje učencev pri delu in za »tehnično« pomoč. Učencem hvala za uspešno vključevanje in pridno delo. V kratkem času ste se naučili veliko novega. Zelo smo veseli, da pridno sodelujete na urah »v živo«, še bolj pa smo veseli, da je v primerjavi s pomladanskim šolanjem na daljavo zelo zelo malo neodzivnih učencev. Razumljivo je, da bomo še naprej reševali kakšne tehnične uganke in zanke, a prepričana sem, da bomo za vsako našli ustrezno rešitev.

Učitelji so se potrudili, potrudite še se vi in upajmo, da se čimprej vrnemo v šolo

Želim vam lep vikend, ki ga namenite skrbi za zdravje in počitku. Ostanite zdravi. V ponedeljek pa bomo spet zavihali rokave.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Ravnateljica:

Lidija Todorović

Scroll to Top
Skip to content