ŠVN 3. razred

Četrtek, 25. 10. 2018

Najprej slovenski zajtrk in takoj v naravo. Kaj se skriva v potoku? Bubus brez Imenus! Ulovili smo slastnega “krapa” in ga spekli na taborniškem ognju. Ker to ni dobolj, smo streljali še “zajce”.

Učenci 3.c in učitelji

Sreda, 24. 10. 2018

Najprej skupinska slika pred odhodom v dom in igra pred kosilom. Po odličnem kosilu pa dolg pohod na Žavcarjev vrh. In najboljše tega dne: nočni pohod. Sedaj pa še pravljica in lahko noč.

Učenci 3.c in učiteljici

 

Tudi zadnji dan naše šole v naravi nam je prinesel novih znanj in dogodivščin.

Po pospravljanju sob in pakiranju kovčkov,  smo se namreč naučili še kako pripraviti in zakuriti ogenj ter ustvarjali iz materialov, ki jih najdemo v gozdu. Za piko na i smo vsi udeleženci šole v naravi dobili še priznanja.
Imeli smo se super in ustvarili smo čudovite spomine.
Našim sosošolcem iz 3. c pa želimo, da bodo uživali kot smo mi.

Torek, 23. 10. 2018

Včerajšnja pravljica nas je popeljala v mirno spanje in sladke sanje. Zjutraj nam je zajtrk dal novih moči za vse načrtovane aktivnosti v Domu Škorpijon in njegovi okolici. Danes smo raziskovali potok in življenje v njem, jahali smo konje, streljali z lokom, igrali nogomet, si izdelali vetrovnik ter razgibali možgančke z miselnimi igrami. Čaka nas še ena skupna noč, jutri pa se že vračamo domov.

Pozdravček, 3.a in 3.b

Ponedeljek, 22. 10. 2018

Prvi dan še ni minil… Po odličnem kosilu smo se odpravili na Žavcarjev vrh, sedaj nas pa čaka večerni pohod z lučkami in opazovanje zvezdnega neba. Smo razigrani in dobre volje.

Lep pozdrav, vaši 3. a in 3. b z učiteljicami

Scroll to Top
Skip to content