Navodila za aplikacijo eFollowr

Spoštovani starši,

ker gremo s časom naprej, smo z novim šolskim letom posodobili našo spletno stran in vključili nov komunikacijski kanal z imenom eFollowr. S pomočjo njega boste lahko sproti obveščeni o dogodkih na naši šoli.

Posredujemo vam kratka navodila, kako lahko aplikacijo namestite na vaš pametni telefon.

Možnosti prenosa aplikacije eFollowr na pametne telefone:

  1. S klikom na ikono eFollowr na spletni strani www.ludvik.si, vas povezava pelje v ustrezno spletno trgovino vašega mobilnega telefona (Trgovina Play, App Store in Windows Phone Store), kjer si lahko snamete aplikacijo .
  2. S skeniranjem QR-kode na spletni strani www.ludvik.si: Koda pelje v ustrezno spletno trgovino in po prenosu samodejno uredi nastavitve.
  3. Če nimate aplikacije za branje QR-kode, sledite naslednjim povezavam:
android
ios
windows phone

Po  prenosu in namestitvi aplikacije eFollowr, greste v meni Ponudniki zavihek-> VSI, poiščete OŠ Ludvika Pliberška in potrdite s klikom na zeleni gumb prenesete ponudnika v podmeni ->Moji.

Za pridobivanje novic posameznega razreda, v meniju Ponudniki -> Moji – OŠ Ludvika Pliberška> kliknite gumb Vpis osebnih podatkov. Vnesite vaše podatke v ustrezna polja in v okencu »Oznaka« dodajte ime razreda npr. »1. a« in potrdite z gumbom »Potrdi«.

Želimo vam obilo lepih trenutkov v novem šolskem letu.

Lep pozdrav,

Lidija Todorović, ravnateljica

Scroll to Top
Skip to content