Kulturni večer na Ludviku

V četrtek, 21. marca 2019, je bil v razstavišču Ludvik tradicionalni, že 9. kulturni večer, ki je združeval naslednje dogodke:

  • ZAKLJUČEK LUDVIKOVE BRALNE ZNAČKE ZA ODRASLE
  • RAZSTAVA GRAFIK IN FOTOKNJIG UČENCEV 7. DO 9. RAZREDA
  • SREČANJE Z UPOKOJENIMI DELAVCI ŠOLE
  • KULTURNI PROGRAM

Za uvod kulturnega večera se je s plesno točko, ki nas je poučila o ljudskih navadah Miklavža in izvoru tega praznika, predstavila »šolska folklorna skupina« pod mentorstvom Milanke Munda in Nataše Hutter.

Kulturni program je z igranjem na kitaro popestril tudi Nace Preglau, učenec 5.a razreda.

Za posebno presenečenje večera pa so poskrbele strokovne delavke, ki so se posebej za ta večer združile v pevski zborček in pod vodstvom  gospe Mete Vrbančič Osterc zapele Dan ljubezni.  Obljubljajo, da bodo s petjem nadaljevale tudi v prihodnosti.

Razstavo likovnih grafik in fotoknjig  je odprla in predstavila gospa Violeta Škrabl.

Letos je na šoli potekala že 8. bralna sezona Ludvikove bralne značke za odrasle. V ta namen je gospa ravnateljica Lidija Todorović , v imenu idejne vodje Ludvikove bralne značke, gospe knjižničarke Sonje Antolič, podelila priznanja vsem sodelujočim in povabila vse prisotne, da se bralnemu projektu pridružijo tudi drugo leto.

Program je povezovala Tija Rutar, učenka 7.razreda.

Vedno smo veseli obiska naših upokojenih delavcev, zato smo z njimi z veseljem pokramljali tudi po uradnem delu kulturnega večera, ko je iz kuhinje zadišala kavica in domači pecivo.

Zapisala: Katja Stajnko

Katalog    Vabilo

Scroll to Top
Skip to content