Planinski krožek

RAZREDI: od 2. do 9.

OPIS: Planinci tudi v prihodnjem šolskem letu ne bomo mirovali. Tako kot v prejšnjih letih bomo tudi v letošnjem letu organizirali izlete, ki bodo potekali v vseh letnih časih in so primerni za mlajše in  starejše učence.

V planinski krožek vabiva vse učence od 2. do  9. razreda, ki imajo radi gibanje v naravi, spoznavanje naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije in veselo druženje s prijatelji. V septembru bova letos v program dodali novost: KOLESARSKI IZLET za učence od 6. do 9. razreda, pot nas bo vodila po kolesarski stezi v Ruše in nazaj.

Prav tako se bomo v letošnjem letu podali na nekaj lažjih pohodov, ki bodo primerni učencem 2. in 3. razreda in  jih bomo izvedli v bližnjo in daljno okolico Maribora.  Sodelovali bomo s Planinskim društvom Maribor Matica, ki nam s svojimi vodniki pomaga organizirati težje, zahtevnejše  izlete, srečanje planinskih skupin iz drugih osnovnih šol in poletni planinski tabor v mesecu juliju, ki se ga vsako leto udeleži veliko število osnovnošolcev iz Mariborskih osnovnih šol.

Veliko lepih, planinskih  doživetij  čaka učence tudi v letošnjem šolskem letu, zato vabljeni, da se nam pridružite.

Mentorici: Urška in Nataša Kosi

Scroll to Top
Skip to content