Delo na daljavo

Dragi učenci, spoštovani starši,

pripravili smo navodila za delo na daljavo za prvi teden tega nenavadnega časa.

Najdete jih v meniju Za učence-Delo na daljavo

Tako mi kot vi se s takim načinom dela srečujemo prvič. Kar je sedaj pripravljeno, verjetno še ni popolnoma učinkovito. Zato bomo pridno sodelovali in se poslušali.

Večina učiteljev je že sama zapisala, da sporočite, kako vam gre pri delu. Pričakujemo, da boste zapisali tako tiste stvari, ki so vam šle odlično, kot tudi tiste, ki so vam morda povzročale težave.

Hvaležni bomo tudi povratne informacije o času, ki ste ga potrebovali za izpolnjevanje nalog, saj bo tako za naslednje obdobje naše načrtovanje bolj učinkovito.

V nižjih in višjih razredih bomo hvaležni tudi za povratne informacije, ki nam jih bodo posredovali starši. Lahko pišete na elektronske naslove posameznih učiteljev ali na lidija.todorovic@ludvik.si.

Tudi v primeru, ko se vam porajajo kakšna vprašanja, pa ne najdete odgovorov. Potrudili se bomo in jih poiskali skupaj. Skušali bomo poiskati pot, ki jo bo zmogla večina učencev.

Zavedamo se, da bodo nekateri posamezniki želeli več in zato je takih možnosti ponujenih kar nekaj. Pomembno je, da ohranimo učno kondicijo, kar pomeni, da je treba vsak dan v nekem določenem času delati nekaj za šolo. Zavedamo, se da se bomo vsi skupaj pri tem zagotovo veliko naučili.

Želimo, da bi s skupnimi močmi uspešno izpeljali, kar nas čaka v naslednjih tednih.

Ostanite zdravi.

Ravnateljica: Lidija Todorović

Scroll to Top
Skip to content