»Fotografski utrinki« gospoda Pavla Kosija v razstavišču Ludvik

V četrtek, 18. maja, je bila zadnja razstava tem šolskem letu. Gospod Pavel Kosi, ljubiteljski fotograf, je postavil na ogled zanimive fotografije, ki jih je zbral pod naslovom »Fotografski utrinki«. Avtor razstave je med drugim povedal:

»Rad bi poudaril, da mi fotografija v življenju veliko pomeni. Zato je fotoaparat moj zvesti spremljevalec. Včasih rečem, da slika pove več kot beseda.

Pri motivih se ne osredotočim na točno določeno vrsto. Trenutna odločitev, da je nekaj vredno posnetka, je tista, ki vpliva na mojo zbirko fotografij.

Tako so v njej takšne iz narave ob različnih letnih časih, pa družinski dogodki in posnetki iz različnih potovanj.

In tako se z leti veča arhiv posnetih fotografij v albumih, v okvirčkih  diapozitivov in v računalniku. Vsaka fotografija mi je po svoje dragocena in zelo težko je med njimi izbrati najpomembnejše.«

Kulturni program je popestril pevski zbor naše šole pod vodstvom gospe učiteljice Metke Vrbančič Osterc, na klavir pa je učence spremljala gospa učiteljica Romana Tivadar.

Na klavir je prav tako zaigrala učenka Lanatija Ledinek, na harmoniko pa Sara Bedrač. Povezovalka programa je bila Meta Pohar. Razstavo je odprla gospa ravnateljica Lidija Todorović. Druženje se je nadaljevalo v jedilnici. Hvala vsem in se vidimo prihodnje šolsko leto.

Mentorica razstavišča: Metka Lakota

Zapisala Metka Lakota

  Vabilo     Katalog

« of 2 »
Scroll to Top
Skip to content