Bodoči prvošolci – vpis v 1. razred 2021/2022

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo vpis otrok v 1. razred osnovne šole za šolsko leto 2021/2022 na Osnovni šoli Ludvika Pliberška Maribor potekal v prilagojenih razmerah zaradi epidemije.

Vpis bo potekal v Osnovni šoli Ludvika Pliberška Maribor v prostorih male telovadnice (vhod iz dvorišča na parkirišču) od 9. do 11. februarja 2021. Datum in uro vpisa ste starši prejeli po pošti.

Ob vstopu v šolo morate imeti masko. Prosimo, da imate s seboj svoje pisalo.

  1. Prosimo vas, da s seboj prinesete osebni identifikacijski dokument staršev/skrbnikov in dokument otroka.
  2. Če bi želeli otroka prepisati na drugo šolo, izpolnite Prilogo 1 tega dopisa Soglasje obeh staršev k prepisu otroka na drugo šolo in nam ga podpisanega vrnite ob vpisu na matični osnovni šoli.
  3. Če imate razloge za odložitev šolanja, izpolnite Prilogo 2 in jo podpisano od obeh staršev vrnite ob vpisu. Če starši predlagajo odložitev šolanja, ker menijo, da njihov otrok ni pripravljen za vstop v šolo, je ugotavljanje pripravljenosti otroka za vstop v šolo obvezno (Zakon o osnovni šoli, 46. člen).
  4. Prosimo vas, da nam morebitne posebnosti, ki so pomembne za delo z otrokom, sporočite na obrazcu Morebitne posebnosti glede vpisa ali druge posebnosti vezane na vpis otroka, Priloga 3 tega dopisa.

Za več informacij lahko pokličite svetovalno delavko, Majo Mernik, na tel.: 02 421 28 08.

 

Da boste vsaj malo spoznali našo šolo, vas vabimo k video ogledu predstavitve šole, ki so jo letos pripravile učiteljica, prvošolki in tretješolci.

Ker bi v drugačnem času, imeli v šoli delavnico za učence in predstavitev za starše, kar sedaj ni možno, je naša knjižničarka pripravila pravljico o Rdeči kokoški z ustvarjalno delavnico.

Vabljeni k ogledu predstavitve naše šole.

Želimo vam obilo užitkov ob ogledu in ustvarjanju.

Lepo vas pozdravljamo.

Ravnateljica: Lidija Todorović

Priloga 1: SOGLASJE STARŠEV ob PREPISU OTROKA

Priloga 2:Prošnja zakonitih zastopnikov za odložitev šolanja za 1 leto

Priloga 3: Posebnosti otroka, zapis staršev

Prijavnica za Neobvezni predmet ANGLEŠČINA

Prijavnica OPB

Prijava na šolsko prehrano

 

Scroll to Top
Skip to content