4. teden

Spoštovani starši in učenci,

zaključuje se 4. teden dela na daljavo. Zahvaljujemo se vsem za povratne informacije. Na osnovi povratnih informacij urejamo, popravljamo, dodajamo, prilagajamo, spreminjamo, usklajujemo in še kaj. V tem tednu smo naredili temeljito analizo dela z učitelji, v naslednjih dveh tednih boste na vrsti vi. Poslali vam bomo anketo in prosili, da jo izpolnite, z učenci pa bomo naredili analizo v sklopu pouka. Po trenutnih podatkih je stanje naslednje:

Vsi pridno delate in se trudite po najboljših močeh. Čestitam.

Nekaterim je uspelo narediti veliko ali celo vse, drugim pa manj in potrebujejo podporo in so jo tudi dobili.

Nikar se ne obremenjujte, če vam kakšen izziv ali dela naloge ne uspe. Učenci so zelo različni, nekateri bi radi več in še več, spet drugim je marsikaj v breme. Če česa ne uspete, ne zmorete, ne znate, se morate preveč poglobiti, pa ni časa … Pustite za čas, ko boste lahko. Nič ne bo narobe.

Skoraj vsi ste vsaj pri kakšnem predmetu že posredovali učiteljem, kar ste naredili učitelji pa vam povratno informacijo. Nekaj izdelkov naših učencev je objavljenih na zavihkih in v galeriji šolske spletne strani. Veseli smo, da imajo učenci in starši spoštljiv odnos do učiteljev, ko jim pošiljajo svoje izdelke. Hvala.

Dragi učenci, končno je prišel čas, da se ne učimo za ocene, ampak za znanje, zase.

Bravo, Ludviki!

Glede na to, koliko je bilo narejenega, dvomim, da je kakšen vikend bil čisto brez dela. Naj bo ta. Po praznikih bomo spet zavihali rokave.

Želim vam lepe praznične dni in resnično počivajte in uživajte.

Ostanite zdravi in ostanite doma, da se bomo čimprej spet videli.

Lep pomladanski  pozdrav.

Ravnateljica: Lidija Todorović

Scroll to Top
Skip to content